Freedom Run
23. oktober 2021 

Freedom Run er et sponsorløp i Bergen sentrum lørdag 23. oktober kl. 13:00 hvor vi setter fokus på moderne slaveri og samler inn penger for å bekjempe det.

HVA ER KONSEPTET?

1 time – hvor mange runder klarer du å løpe, krype, hoppe eller gå? En runde er på ca. 600 meter. Det vil også være en kortere løype for de minste barna, med et løp som varer i 15 minutter.

Skaff deg noen som sponser deg med et engangsbeløp eller et beløp pr. runde, f.eks. 10 kroner per runde. Dette beløpet blir i etterkant ganget opp med antall runder du løper, beløpet de sponser med blir da eksempelvis 10 kr x 15 runder = 150 kroner. Bruk anledning til å skryte av det du er med på, på denne måten hjelper du oss med å øke kunnskapen og bevisstheten om moderne slaveri, slik at det ikke lenger får skje i det skjulte.

Innsamlingen skjer via sponsorlop.no. Du vil i etterkant av påmeldingen få en sms fra et nummer med navn “Innsamling”, i denne meldingen er det en link som du kan sende ut til egne sponsorer hvor de registrerer beløpet de ønsker å støtte med. Mer informasjon om dette kommer i en e-post etter påmelding. Alle som samler inn mer enn 1000 kr får en t-skjorte!

HVA SAMLER VI INN PENGER TIL?

En viktig del av arbeidet Hope for Justice gjør i Norge er å oppsøke grupper og mennesker som er sårbare for utnyttelse for å gi dem informasjon om rettigheter og muligheter. Sammen med mange aktører på feltet samarbeider vi om å gi støtte til mennesker som trenger å komme seg bort fra miljøet hvor de blir utnyttet.

Har du spørsmål? Ta kontakt på info.norge@hopeforjustice.org

 

Registrer deg her